SOCKS

Весели чорапи и известни личности – Джъстин Трюдо

весели чорапи

Весели чорапи в последните години е понятие, което се превърна в един търсен и екстравагантен аксесоар. Много известни личности признават, че обичат да разнообразяват облеклото си с тях. Сред тях се оказа и канадският министър-председател Джъстин Трюдо.

Весели чорапи – разнообразие в сивото ежедневие

Канадският министър-председател Джъстин Трюдо е една много оспорвана и обсъждана личност. Още от пръв поглед си личи вкусът и класата в стила му на обличане. Има една част от облеклото обаче, която е негова страст. 

Той наскоро призна, че в гардероба си няма нито един черен чифт. Уважаваният политик винаги се появява на официални събития със стилно и класно облекло, но под крачола му се забелязват цветни и весели чорапи. Сред любимите му десени са тези вдъхновени от поредицата “Междузвездни войни.”, а наскоро се появи и на пресконференция с лилави чорапи на гумени патета. Понякога той дори съобразява мотива на чорапите със събитието на което ще присъства. 

Трюдо определено е една креативна и позитивна личност, а цветните акценти го правят различен и запомнящ се.

Проучвания на австралийски университет сочат, че хората, които носят весели чорапи се приемат от останалите като по-успешни. Според тях тези чифтове правят добро впечатление, Асоциират се с арт личности, хора на изкуството, носещи в себе си повече смелост. Проведените тестове сочат също, че и хората носещи такива чорапи предизвикват повече доверие. Според 30% от анкетираните шарените чорапи са символ на успех и амбиция. Със сигурност те са аксесоар, който ще ви носи добро настроение през целият ден и ще предизвиква усмивки в заобикалящите ви хора.


В нашият магазин за чорапи  освен шарени модели, ще откриете по нещо за всеки вкус и стил. Луксозни чорапи – подходящи за всеки официален повод. Спортни чорапи – за максимално удобство при физическо натоварване. . А с нашите специални предложения можете да зарадвате ваш близък със страхотен подарък. Все пак, никой никога няма прекалено много чорапи!