Весели чорапи и известни личности – Маколи Кълкин

дамски весели чорапи

Веселите чорапи в последните години се превърнаха в един търсен и екстравагантен аксесоар. Много известни личности признават, че обичат да разнообразяват облеклото си с тях. Сред тях се оказа и любимият на милиони хора по света – Маколи Кълкин.

Собствена линия весели чорапи

Актьорът от сам вкъщи наскоро сподели, че се е превърнал в дизайнер на весели чорапи. “След много години прекарани в много труден за мен период беше време да се заема с нещо позитивно. Винаги съм обичал тези чорапи. Внасят много цвят в гардероба. Страхотно е чувството да ги носиш когато си с официален костюм. Някак всичко става по-разчупено, забавно и различно. Подготвил съм шест модела сред които два коледни. Нямаше как да пропусна. мисля че за всички е ясно, че Коледа е любимото ми време от годината.” Това сподели Маколи Кълкин за своята бъдеща колекция весели чорапи

Проучвания на австралийски университет сочат, че хората, които носят весели чорапи се приемат от останалите като по-успешни. Според тях тези чифтове правят добро впечатление, Асоциират се с арт личности, хора на изкуството, носещи в себе си повече смелост. Проведените тестове сочат също, че и хората носещи такива чорапи предизвикват повече доверие. Със сигурност те са аксесоар, който ще ви носи добро настроение през целият ден и ще предизвиква усмивки в заобикалящите ви хора.

Определени цветови комбинации влияят положително или негативно на нервната система. Това е една от причините поради които веселите чорапи да предизвикват приятни емоции. Десените вдъхновени от заобикалящият ни свят ни напомнат на любими животни, спортове или предмети.

В нашият магазин за чорапи  освен весели чорапи, ще откриете по нещо за всеки вкус и стил. Луксозни чорапи – подходящи за всеки официален повод. Спортни чорапи – за максимално удобство при физическо натоварване. Весели чорапи, които да ви носят добро настроение през целият ден. А с нашите специални предложения можете да зарадвате ваш близък със страхотен подарък. Все пак, никой никога няма прекалено много чорапи!