Дамски памучни чорапи – кой е правилният чифт?

дамски памучни чорапи

Да изберете дамски памучни чорапи може би изглежда лесно, но всъщност е доста трудна задача. Защо и как да подберем подходящите ще ви разкажем в тази статия.

Защо да внимаваме при изборът на дамски памучни чорапи?

Може би много от вас не са се замисляли защо всъщност е толкова важно да внимаваме какви чорапи носим. Проучванията сочат, че висококачествените модели не само предпазва, но могат и да помогнат на ходилата ви. 

Чорапите изработени от некачествени материи могат да предизвикат раздразнение, проява на бактерии и други неприятни състояния. От друга страна моделите съставени от качествени влакна предпазват ходилата от нараняване, спомагат правилната походка и предоставят максимален комфорт.

Качествените чорапи не позволяват развитието на бактерии, които са причина за лошата миризма. Намаляват болката в ходилата, ако сте изложени на продължително стоене на крака или тежки физически дейности.

Дамски памучни чорапи от пениран памук

Пенираният памук е изключително мек вариант на памука. Преди да бъдат вложени в преждата памучните влакна минават специална обработка. Този материал е изключително здрав. Той е много подходящ за изработка именно на чорапи, спално бельо и др. Неговата структура е по-мека и много нежна към кожата. Замърсяванията и нечистотиите са специално премахнати. Премахват се също и влакна, които стърчат и бодат След този вид обработка влакната стоят по близо едно до друго. Това предотвратява степване и разнищване на материята. 

Ние от EverSocks сме производители на български чорапи повече от двадесет години. Създаваме нашите модели тук на родна земя. Постигането на перфектният чифт за нас е процес усъвършенстван до най – малкият детайл. Това се дължи на строгият качествен контрол през, който преминава всяка стъпка от изработката.В нашият магазин за чорапи освен дамски памучни чорапи ще откриете по нещо за всеки вкус и стил. Луксозни чорапи – подходящи за всеки официален повод. Спортни чорапи – за максимално удобство при физическо натоварване. Весели чорапи, които да ви носят добро настроение през целият ден. А с нашите специални предложения можете да зарадвате ваш близък със страхотен подарък. Все пак, никой никога няма прекалено много чорапи!