Кампания: 1 Закупен = 1 Дарен. Всеки закупен продукт от Ever Socks дарява щастие на нуждаещите се!

чорапи кампания дарение

Всеки човек може да направи своята малка стъпка към промяната и да помогне на нуждаещите се по някакъв начин, било то дори с нещо малко и на пръв поглед незначително. Да бъдем добри и съпричастни към другите прави света едно по-добро място. Ако всеки е способен да се постави на мястото на другия, ще бъдем свидетели на значителна промяна.

Ние от EverSocks вярваме, че добрите хора не са на изчезване и знаем, че една мъничка кампания може да донесе голямо щастие и подкрепа за хората в нужда. Затова решихме да бъдем съпричастни с хората в неравностойно положение и стартираме проект ‚1 Закупен = 1 Дарен‘, чрез който се надяваме да подпомогнем тези хора и всеки един от нашите потребители и клиенти ще бъде съучастник в проекта.

Какво представлява кампанията на EverSocks?

  • Всяка покупка направена от Вас чрез нашият сайт ще бъде част от каузата. Да кажем сте закупили 10 чифта чорапи, било то 2 кутии от по 5 чифта или 10 индивидуални артикула, същият брой ще бъде дарен в дом за сираци, дом за стари хора или друг вид центрове и учреждения оказващи помощ на нуждаещите се.
  • При събрани достатъчно чифта чорапи по наша преценка, правим проучване на случайно избран дом/център и подготвяме чорапите за доставка. Доставката може да бъде осъществена лично от нас с посещение на съответния център.
  • Всеки наш клиент е участник в благотворителна дейност. Дори несъзнателно да бъде направена поръчка, без клиентът да е прочел за кампанията и да е информиран за нея, той допринася за нея.

Целта на този проект е всеки наш клиент да е участник в дарение при всяка покупка направена през www.eversocks.net. Така клиентът закупува един качествен продукт произведен в България и същевременно допринася за една добра кауза.

Защо решихме да свържем нашата дейност с благотворителна кампания?

Екипът на ЕвърСокс е запознат с факта, че в центровете за подпомагане на хора в неравностойно положение, всяка помощ е от значение и облекло от всякакъв вид е от най-голяма нужда. Не всеки човек има възможността да облече нова дреха и вярваме, че при възможност всяка фирма производител на облекло може да създаде подобна кампания. Какво по-хубаво от това клиентът да получава удоволоствие от новите си чорапки и в същото време да знае, че е допринесъл за благотворителна кауза? Този проект улеснява осъществяването на даренията, тъй като ние поемаме отговорността да доставим чорапките до съответния център, и винаги правим всичко възможно лично да отидем до там. Пазарът е пренаситен от еднакви продукти на различни компании съревноваващи се една с друга.  Нека си представим, че тези компании, които произвеждат облекло и предметии продукти от първа нужда създадат подобна кампания. Ползата от това ще бъде извънредно значителна за подобряването на живота на нуждаещите се.

EverSocks цели да достигне до максимален брой хора, за да увеличава броя на дарени чорапи всеки месец. Ние ще бъдем абсолютно прозрачни към Вас относно кампанията и ще отговаряме на всичките Ви въпроси. Не се колебайте да се свържете с нас! Благодарим ви за всяко щастие което дарявате!