SOCKS

Мъжки чорапи: кой е правилният чифт?

чорапи луксозни сини

Кои са подходящите мъжки чорапи според вашето ежедневие? Специално за господата в тази статия ще научите как да подберете подходящият чифт.

Подберете мъжки чорапи според вашето ежедневие…

Ако ежедневието е свързано с малко физическа дейност и малко активност тогава може да заложите на луксозни мъжки чорапи. Заложете на по-тъмни и стилни цветове. Чорапите с пениран памук са идеалното решение за вас. Те са издръжливи, но и меки и приятни на допир. Изработени от висококачествени материали, те също така са и антибактериални, не запарват, но ще държат краката ви топли през по-студените дни. Ще допринесат за максималент комфорт на ходилата ви през целия ден. Комбинацията между стил и удобство ще ви накара да изпитате истинска наслада от носенето.

Ако пък при вас е точно обратното и по-голямата част от дните ви минава в голяма физическа активност, осигурете удобство на ходилата си с ежедневни чорапи. Ако често носите спортни обувки тип маратонки спокойно може да изберете чорапи тип терлици, които няма да стърчат над обувките, но едновременно с това ще намалят болката в краката и ще ги прегпазят от неприятен мирис и изпотяване. Мъжки памучни чорапи изплетени заедно с полиамид и еластан е комбинацията която ще даде мечтаният комфорт на ходилата ви.

Или пък чорапи според вашата личност…

Ако не сте се припознали в нито един от двата типа и искате завършек на облеклото, който да ви носи и добро настроение, имаме решение и за вас ! Запознайте се с т.нар. – весели чорапи . Вдъхновени от заобикалящият ни свят, с десени на животни, автомибили или дори любимият футболен отбор те са перфектното решение за всеки тип хора. Тяхната формула – стил, удобсто и позитивно излъчване ги прави любимци на милиони хора по света. Подходящи за носене и при интезивно ежедневие и просто като допълнение към вашият аутфит. Перфектен подарък за вас самите или ваш близък.

Каквито и мъжки чорапи да решите да изберете ние от EverSocks сме подготвени, защото ние сме производител на чорапи, които ще паснат на всеки вкус и стил. Все пак никой никога няма прекалено много чорапи !