Български производител

Семеен бизнес

качество на чорапите

Високо качество на продуктите

еко опаковки

Грижа за околната среда

ЕКСПЕРТИ В ПРОИЗВОДСТВОТО НА ЧОРАПИ

Евър Сокс е с дългогодишен опит в бранша – над 25 години. През цялото това време на съвместна работа с клиенти от цяла Европа и Азия, процесът на създаване на чорапите и качественият контрол са максимално усъвършенствани, с цел предоставяне на клиента наслада от качествени и комфортни чорапи. Производството е базирано в България и всички чорапи, които се предлагат са произведени в нашето предприятие – изцяло български продукт!

КАЧЕСТВЕН КОНТРОЛ

Това че фирмата e производител позволява всяка стъпка от създаването на чорапите да бъде проследена и контролирана. Качествения контрол се случва на 6 етапа. Първо, при избора на доставчик на прежди изискваме мостри, правим множество тестове, за да се уверим, че качеството е на ниво и в много случаи на място проверяваме производството на прежди. Също така се уверяваме, че даденият доставчик покрива изискванията на сертификат ОЕКО-ТЕХ. Следващите стъпки на контрол се осъществяват по време и след плетенето на чорапите, след гладене, преди и след опаковане. По този начин всеки етап от производството е контролиран, за да постигнем най-същественото при един продукт – качеството.

КАЧЕСТВЕН КОНТРОЛ

Това че фирмата e производител позволява всяка стъпка от създаването на чорапите да бъде проследена и контролирана. Качествения контрол се случва на 6 етапа. Първо, при избора на доставчик на суров материал, правим множество тестове, за да се уверим, че качеството е на ниво и проверяваме наличието на нужната сертификация. Следващите стъпки на контрол се осъществяват по време и след плетенето на чорапите, след гладене, преди и след опаковане. По този начин всеки етап от производството е контролиран, за да постигнем най-същественото при един продукт – качеството.

МИСЛИМ ЗА ВАС 

Ние от Евър Сокс се грижим за комфорта на Вашите крака и затова чорапите ни са изплетени от антибактериални материали и преминават през антибактериален омекотителен процес. Подбираме внимателно преждите, които използваме, за да предоставим максимален комфорт за вашите крака! Опаковаме чорапите в компостируеми опаковки направени от царевично и картофено нишесте, за да запазим природата чиста!

Спортни Чорапи

Част от спортната екипировка на множество спортисти. С несравними качества и характеристики, допринасящи за по-добро спортно представяне, комфорт и сигурност по време на физическа активност!

КЪМ КОЛЕКЦИЯТА

Спортни Чорапи

Част от спортната екипировка на множество спортисти. С несравними качества и характеристики, допринасящи за по-добро спортно представяне, комфорт и сигурност по време на физическа активност!

КЪМ КОЛЕКЦИЯТА

1 закупен = 1 Дарен

Дарителска кампания на Евър Сокс