Условия за рекламация

Удоволетворяването на нуждите на нашите клиенти е от най-висок приоритет! Ако не сте доволни от покупката си, може да върнете артикула и да получите обратно пълната сума на закупения продукт.

Какво можете да върнете или замените

Съжаляваме, че нещо не е било както трябва с продукта/тите който/ито сте закупили. Със радост ще ви върнем сумата за покупката или ще заменим закупеният продукт с нов по ваш избор на същата стойност, при условие, че закупените от вас продукти не са били използвани или прани, са в оригиналното си състояние и не са минали повече от 14 дни след закупуването им. Също така ще е нужно да предоставите документ за поръчката и плащането.

Как да върнете продуктите

След установяване, че вашата заявка покрива изискванията за рекламация, ние ще се свържем с вас на телефон или имейл и ще ви предоставим допълнителна информация на точната дестинация на която да върнете продукта с куриер Спийди.
Ако имате допълнителни въпроси към условията за рекламация може да се свържете с нас на имейл, телефон или да попълните формуляра в страницата Контакти в сайта.
Благодарим Ви, че сте наши клиенти и съжаляваме ако сме Ви причинили неудобство! Не се колебайте да се свържете с нас по всички въпроси относно продуктите и връщане.

Условия:

Разходите по връщане на стоките са за сметка на клиента.

Връщането се допуска при следните условия:
• писмено заявено желание за връщане на стоката на електронен адрес посочен в Сайта, в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на поръчката. Клиента трябва да предостави в заявката лична банкова сметка, на която сумата от закупената стока ще бъде възстановена.
• стоката е в отличен търговски вид, в оригиналната си опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи – фактура, касов бон
• съгласно разпоредбите на ЗЗП, Евър Сокс ЕООД ще възстанови на клиента сумата на поръчката в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е заявил връщане на стоката.


Евър Сокс ЕООД запазва правото си да не възстанови заявената сума за закупените от Клиента продукти, при нарушаване на едно или повече от упоменатите условия за връщане на стока.