Чорапи на едро от сигурен производител

чорапи луксозни 5 чифта мъже

Чорапи на едро от сигурен производител? Точно такъв сме ние от EverSocks. Производство на чорапи за Евър Сокс е процес усъвършенстван до най – малкия детайл. За това допринасят двадесет и пет годишният опит на бранда и съвместната работа с партньори от цяла Европа и Азия.  Всички продукти,които предлагаме са създадени в затворен цикъл на производство – от дизайна,през изработката до пристигането им до клиента. Всеки от процесите на създаване преминава през строг качествен контрол. Производственото ни предприятие е базирано на територия на нашата страна,което прави всички артикули наши изцяло български.  Ние използваме само най-добрите прежди на пазара за изплитане на чорапите. Всеки наш доставчик е сертифициран с ОЕКО – ТЕХ : най-високият стандарт за качество на текстилни изделия. Както споменахме ние не сме търговец, а сме производител на чорапи. Поради тази причина наш основен приоритет са доволните клиенти.

Актуални модели

В нашият магазин за чорапи ще открието чифтове подходящи за всеки вкус и стил. Спортни чорапи – ако ежедневието ви е свързано с много физическа дейност или сте активен спортист. Луксозни чорапи – подходящи за всеки официален повод и тоалет. Весели чорапи – ако искате дори тази част на аутфита ви да предизвиква добро настроение. Ние знаем колко е важно всичко по вас да ви носи пълен комфорт за това се стараем да удовлетворим с разнообразие всеки вкус и всяка нужда.
Като доказан производител на чорапи за нас създаването на перфектният чифт е свързано с много внимание към детайла и любов към това, което правим. Нашите дизайнери създават десени съобразени с актуалните модни тенденции, а ние осъществяваме техните идеи и стигаме до готовата продукция – меки, удобни и стилни чорапи.

Като производител ние търгуваме както на дребно така и с чорапи на едро. Висококачествени и български, чифтовете създадени от нас са истински еталон за качество и са любими на вече големият ни брой постоянни клиенти. Предлагаме чорапи на едро и работим с много търговци от България и Чужбина. Нашите цени са конкурентно най-добри съпоставени с високото качество, което предлагаме. Ако желаете да направите запитване, моля свържете се с нас.